Ingrediente

Erevil este un supliment natural care combina ingrediente puternice, cunoscute pentru capacitatea lor de a sprijini sanatatea reproductiva a barbatilor. Iata de ce fiecare ingredient este esential:

Panax ginseng

PANAX GINSENG

Acest tip de ginseng, cunoscut si sub numele de ginseng coreean, este folosit in medicina traditionala asiatica de secole. Imbunatateste energia, rezistenta si, de asemenea, functia sexuala. Acest adaptogen poate ajuta la combaterea stresului, un factor cunoscut pentru agravarea impotentei.

Saw Palmetto

SAW PALMETTO

Originar din regiunile sud-estice ale SUA, Saw Palmetto este adesea folosit pentru a sustine sanatatea prostatei. De-a lungul anilor, s-a observat ca poate ajuta si la mentinerea unui echilibru hormonal sanatos, ceea ce este esential pentru o functie sexuala adecvata.

Muira Puama

MUIRA PUAMA

Adesea denumit “lemnul potentei”, Muira Puama este originar din Brazilia si a fost folosit de indigeni ca tonic si afrodisiac. Acest extract are un impact pozitiv asupra libidoului si poate ajuta la imbunatatirea performantei sexuale.

L-arginina

L-ARGININA

Un aminoacid care sprijina circulatia si poate imbunatati fluxul sanguin catre organele reproductive, favorizand astfel erectiile si sanatatea generala a sistemului reproductiv

ZINC

ZINC

Acest mineral esential este crucial pentru productia de testosteron si spermatogeneza. Un aport adecvat de zinc poate imbunatati calitatea si numarul spermatozoizilor.

VITAMINA C

VITAMINA C

Un antioxidant puternic care protejeaza spermatozoizii de daunele oxidative, contribuind la imbunatatirea motilitatii si calitatii acestora.

Datorita combinatiei unice de ingrediente, Erevil este solutia pentru barbatii care cauta modalitati naturiste de a-si imbunatati potenta si fertilitatea.

Comanda 1 cutie ereVil
Comanda 2 cutii ereVil si mai primesti una gratis!